De run

Voor de elfde maal de PCC Maalwater Run&Walk op zondag 14 april 2019

Dit jaar starten we bij atletiekvereniging Trias, het Maalwater 1 1852 RH in Heiloo. Het was in 2018 een geweldig feest. Leuke speaker, gezellige muziek, heel veel jonge en oudere wandelaars en hardlopers. Heel veel enthousiaste docenten van de basisscholen en het PCC die meeliepen en die het parcours beveiligden.

Een mooie opbrengst voor èn Sport@School èn Rotary Sportfonds Heiloo.

 

 

In 2018 is er een fotowedstrijd. U kunt uw mooiste foto sturen naar 

 

fotorunenwalk@gmail.com

 

Doe mee en stuur een foto (één per deelnemer) van de wandeling of van de renners in het dorp naar fotorunenwalk@gmail.com. Doe dat vóór 17 april en ding mee naar de fantastische prijs. Dat is een privé workshop “Haal meer uit je camera” door de Alkmaarse fotograaf Robert van der Eng. http://vandereng.info  

De foto’s worden gejureerd door kunsthistoricus en graficus Jack de Vries, vormgeefster Gaia Nuissl en de gouverneur van Rotary en amateur fotograaf Hetty Deinum.

Alle ingezonden foto’s zullen gepubliceerd worden op de websites www.pccmaalwaterrunenwalk.nl en  www.rotary.nl/heiloo

 

De startnummers liggen op de zondag 14 april gereed bij de kramen op het Trias terrein. Graag ophalen tot een half uur voor de start. Let op de naam van de school. Sponsoren halen hun nummer op aan de INFO-kraam. Voor-Inschrijvers halen de nummers op aan de kraam: Voor-Inschrijvingen.
Na-inschrijvingen mogelijk tot half uur voor de start van het betreffende onderdeel.
 

 

 

 

Wil je een filmpje van eerdere jaren zien klik dan hier of hier of hier. U wordt naar een nieuwe pagina geleid.